Betrokken werkgevers

29 september 2020

Gorcum Sportvesting maakt werk van vitaliteit

Op 15 september 2020 trapten verschillende Gorcumse bedrijven/ondernemers gezamenlijk af tijdens de inspiratiebijeenkomst omtrent het thema vitaliteit. Zo werden bedrijven geïnspireerd over een vitaliteitsbeleid, maar ook om bewust na te denken over wat een vitale medewerker is. Want een gezond bedrijf begint met gezonde werknemers!

Er waren verschillende inspirerende presentaties; van het opzetten van vitaliteitsbeleid tot het verdienen van fitcoins of het preventief beschermen van uw werknemer. Want tenslotte is voorkomen beter dan genezen! De presentatie van de bijeenkomst is hieronder terug te vinden.

Daarnaast is Gorinchem een levendige stad, die graag de verbinding en samenwerking zoekt met uw bedrijf. Voor meer inspiratie, bekijk hieronder de Kalender Vitale Medewerker en kom in beweging. De winst zit hem in de kleine dingen! Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Gorinchem Beweegt via 0183 659 425 of gorinchembeweegt@gorinchem.nl.

Wil je meer informatie over deze pijler van het Sportakkoord? Neem dan contact op met Lotte Blok (l.blok@gorinchem.nl / 0183 659 483).