Culturele activiteiten

18 augustus 2020

Het SeniorenAtelier

In de zomer van 2019 startte Marleen van Zwienen met het SeniorenAtelier, waarin Gorcumse ouderen hun creatief talent ontdekken. Van Zwienen is veelzijdig beeldend kunstenaar en kunstdocente. Naast het atelier voor senioren geeft zij al vele jaren gevarieerde kunstlessen aan kinderen met het Jeugdatelier.

Voor het SeniorenAtelier hoeft u geen enkele ervaring te hebben. Er zijn verschillende blokken in het jaar, met ieder een eigen thema. U kunt op ieder moment instromen.

Wilt u meer informatie? Bekijk de flyer hieronder of neem contact op met Marleen van Zwienen via 06 55 96 28 95 of info@ateliergorinchem.nl.

Seniorenkoor Gorinchem

Iedere donderdagochtend zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Michel de Valk, bekend van Theatergroep Manteau en Popkoor 0183. De keuze van het repertoire gaat van Nederlandstalig tot mooi, licht klassiek. Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteunen? Laat ons dit weten, we zoeken graag naar een passende oplossing.

Het Seniorenkoor is momenteel nog niet gestart, neem contact op met Michel de Valk voor meer informatie.
Kosten: €23,50 per maand. U mag altijd een keer komen proberen!
Contact: 06 42 26 53 81 / dirigentmicheldevalk@gmail.com

Naai-inloop

Iedere woensdagochtend (m.u.v. de schoolvakanties) wordt de hal van het Gildenplein omgebouwd tot naaiatelier. Dames van alle leeftijden maken hier de meest prachtige dingen. Weet de een niet precies hoe het moet? Dan kan de ander altijd wel helpen. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor een kop koffie of thee en wat lekkers. Deelname is gratis, u moet wel uw eigen werk meenemen.

De naai-inloop vindt plaats op woensdagochtend van 08.30 – 11.30 in het Gildenplein aan de Schepenenstraat.