GoFit

Om het coronavirus te bestrijden hebben inmiddels veel mensen een vaccin genomen. Daarnaast blijft het ontzettend belangrijk om te werken aan een gezonde leefstijl om deze, maar ook andere, virussen minder kans te geven. Want iemand met een gezonde leefstijl versterkt zijn immuunsysteem en verkleint daarmee de kans op bepaalde ziektes.

De gemeente Gorinchem zet zich – vanuit de Kracht van Sport en het Integraal Sociaal Beleid – al langer in voor preventie, gezonde leefstijl, positieve gezondheid en kijken naar wat juist wel kan. Werken aan een goede weerstand is juist voor onze inwoners nu extra van belang. Daarom een belangrijke en positieve boodschap om ook te laten horen: maak actief werk van een gezonde leefstijl!

Go-Fit kent de thema’s gezonde voeding, mentale fitheid, zingeving en sporten & bewegen. Deze thema’s dragen bij aan het verhogen van je weerstand en je vitaliteit. Met deze thema’s geven we handvatten en willen we onze inwoners inspireren om aan de slag te gaan met hun gezondheid. Go-Fit wijst je de weg naar lokale mogelijkheden om, naar eigen voorkeur, te werken aan het totaalplaatje!

Contactpersonen

Sanneke Crok
Beleidsmedewerker sport - Meedoen door Beweging
Tanja Pijleman
Beweegcoach 'Meedoen door Beweging'