Online theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en coaches herkennen dat. En wat je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die zoals aangekondigd op vrijdagavond 18 september 2020 voor iedereen bij de sportclubs in Gorinchem is te zien. Via een live stream! Bestel nu je GRATIS kaartje via www.datschietlekkeropzo.nl.

Vanwege Corona wordt het een online uitvoering. Dus je kunt gewoon thuis kijken, bijvoorbeeld van achter je laptop, mobiel of tablet.

De voorstelling was eerder al bij een aantal sportclubs in Gorinchem te zien. Heb je ‘m al beleefd en was je enthousiast? Maak dan nu anderen er op attent. Want nu kan dus iedereen ervan genieten, tijdens dit live event.

De online theatervoorstelling op vrijdag 18 september begint om 19.30 uur en duurt circa twintig minuten.

Je kunt je vrijkaartje bestellen via www.datschietlekkeropzo.nl (waar ook meer informatie te vinden is). Dan krijg je een dag ervoor een mail met een link om de voorstelling te kunnen zien.

In de weken erna is er een vervolg op deze voorstelling! Op vrijdagavond 25 september voor ouders, op woensdagavond 30 september voor trainers en coaches, en op vrijdagavond 9 oktober voor bestuurs- en commissieleden.

Heel bijzonder: ouders mogen gerust hun kind (van tien jaar of ouder) laten meekijken. En het is interactief; je kunt dus thuis – met z’n allen – meedoen.

Wanneervrijdag 18 september 2020 Tijd19:30 - 20:00 uur KostenGratis Aanmelden

Meld je hier aan

Contactpersonen

Corné van Rosmalen
Buurtsportcoach Gildenwijk & Verenigingsadviseur
Quincy Bartens
Buurtsportcoach Binnenstad + Wijdschild