Positief Coachen – workshop 1 ouders – GEANNULEERD

Zoals iedereen wel heeft meegekregen, hebben we het coronavirus nog niet onder controle en zijn de maatregelen aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor de sportwereld. Helaas heeft dit ook invloed op de programmering (fysieke bijeenkomsten) van het programma Positief Coachen.

Daarom hebben we besloten het huidige programma ‘on hold’ te zetten. Dit houdt in dat we het bewaren en uitrollen, zodra dit weer verantwoord is. Het is nu nog moeilijk te zeggen hoe de situatie zich gaat ontwikkelen, voor nu zullen alle bijeenkomsten voor 2020 worden geschrapt en komen we in januari 2021 met een nieuwe planning, mits dit uiteraard kan.

Je kind met plezier en vertrouwen op het sportveld.

Dat is wat elke ouder wil. Ouders spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens 2 interactieve workshops krijg je inzichten en handvatten aangereikt om je kind op een positieve manier te ondersteunen in zijn of haar sport. De workshops zijn een mix van theorie en praktijk.

Met andere sportouders wissel je ervaringen uit en ga je aan de slag. Hoe gaat jouw kind om met winst en verlies? Hoe kun jij hierop inspelen? Met elkaar oefen je je communicatievaardigheden. Want wat zeg je nu voor, tijdens en na een wedstrijd?

Het thema van deze workshop is ‘Zelfvertrouwen: wat kan je doen om het zelfvertrouwen van je kind in zijn sport te versterken?’

Je leert:

  1. De kwaliteiten van je kind zien en benoemen
  2. Je kind zelf keuzes maken en beslissingen nemen
Wanneermaandag 26 oktober 2020 Tijd19:30 - 21:30 uur LocatieGVV Unitas AdresBataafsekade 6, Gorinchem, Nederland Aanmelden

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd.