Positief Coachen – workshop 2 trainers – GEANNULEERD

Zoals iedereen wel heeft meegekregen, hebben we het coronavirus nog niet onder controle en zijn de maatregelen aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor de sportwereld. Helaas heeft dit ook invloed op de programmering (fysieke bijeenkomsten) van het programma Positief Coachen.

Daarom hebben we besloten het huidige programma ‘on hold’ te zetten. Dit houdt in dat we het bewaren en uitrollen, zodra dit weer verantwoord is. Het is nu nog moeilijk te zeggen hoe de situatie zich gaat ontwikkelen, voor nu zullen alle bijeenkomsten voor 2020 worden geschrapt en komen we in januari 2021 met een nieuwe planning, mits dit uiteraard kan.

Hoe creëer je een positief klimaat tijdens jouw trainingen?
Een omgeving waarin jouw spelers kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze in zich hebben. Tijdens 4 interactieve workshops voor trainers duik je in de wereld van positief coachen. De workshops zijn een mix van theorie en praktijk. Je krijgt handvatten aangereikt die je de volgende training direct kunt inzetten. De inzichten helpen je om voor jou lastige situaties aan te pakken. Zoals een stroef contact met een speler. Of trainingen die niet lekker lopen.

Met collega trainers uit andere sporten deel je ervaringen en ga je aan de slag. Zo oefen je je communicatievaardigheden, denk je met elkaar na over de invulling van je training en ontwerp je samen oefenvormen. Kortom: leer hoe je een nog betere trainer kunt worden.

Het thema van deze workshop is ‘Stimuleren: hoe geef je goede feedback en motiveer je je spelers?’

Je leert:

  1. Waardevolle complimenten geven
  2. Een balans vinden tussen het uitdagen van je spelers en hen succeservaringen laten opdoen
  3. Jezelf inzetten als rolmodel
Wanneermaandag 09 november 2020 Tijd19:30 - 21:30 uur LocatieSVW Gorinchem Aanmelden

Helaas is deze bijeenkomst geannuleerd.