Gorinchem Gezond Wandelchallenge van start!

19 oktober 2022

Dinsdag 1 november gaan we weer van start met een Strava Wandelchallenge

Zeker nu de winter voor de deur staat en het eerder donker wordt is het fijn om te gaan of blijven wandelen. Daarom een Gorinchem Gezond challenge met de hele stad! Doe jij mee om samen 10.000 km te wandelen of hard te lopen? Iedereen kan meedoen! Draag jij ook je steentje bij?

Daag je gezin, vrienden of buren uit om ook mee te doen; wie loopt de meeste kilometers? Start jouw gezonde leefstijl samen met Gorinchem Gezond! In de app worden leefstijltips gedeeld die je verder op weg helpen. Deze keer zijn er Gorinchem Gezond prijzen te winnen t.w.v €50,-. Ook zijn er vanaf 1 november gratis veiligheidslampjes af te halen in de hal van het stadhuis (tijdens openingstijden). Let wel: op=op.

Op dinsdag 1 november om 12 uur starten we met een gezamenlijke wandeling – onder leiding van Fitwalk- vanaf het Stadhuis. Loop jij ook gezellig mee?

Nog niet eerder meegedaan? Meedoen is heel eenvoudig! Download de gratis Strava-app en word lid van de Gorinchem Gezond club. Hulp nodig? Neem dan contact op met Lotte Blok. L.blok@gorinchem.nl of 06 500 39748

Contactpersoon

Lotte Blok
Beweegcoach Senioren