Kerstwandelchallenge!

09 december 2020

Goed excuus nodig om tijdens de feestdagen naar buiten te gaan? Of juist die stok achter de deur? Doe dan mee met de kerstwandelchallenge!

Na de succesvolle challenge in november gaan we door in december. Van maandag 21 december tot en met zondag 27 december gaan we voor 4000 kilometer met de hele stad. We roepen iedereen op om deze week weer volop te wandelen of te hardlopen. Daag je gezin, vrienden, buren uit om ook mee te doen, wie loopt de meeste kilometers?

Ga je op pad? Dan is het wel zo leuk dat we elkaar kunnen herkennen. Daarom de oproep: doe een lekkere kerstmuts op, een kerstdiadeem of neem iets anders kerstigs mee, zodat we elkaar kunnen herkennen! Hoe leuk is het om tijdens je wandeling een andere actieveling tegen te komen?!

Ook deze keer zijn er weer Bliekenbonnen te winnen, 3 in totaal. Iedereen die in de top 100 eindigt, maakt kans!

In november niet meegedaan, maar nu wel meedoen? Dat kan! Download de gratis Strava-app en wordt lid van de Gorinchem Beweegt-GoFit club.

Hoe werkt het?

  • Je maakt deze kilometers door te gaan wandelen of hardlopen. Fietsroutes of andere sportactiviteiten (voetbal, tennis, e.d.) tellen helaas niet mee voor deze challenge.
  • Je houdt alle routes bij via de app Strava (die ook gekoppeld kan worden aan een Fitbit of via de telefoon te gebruiken). Je kunt hiervoor een gratis Strava account aanmaken.
  • We hebben een eigen club op Strava aangemaakt voor de challenge: Gorinchem Beweegt-GoFit.
  • Alle wandel- en/of hardlooproutes leg je vast in de Gorinchem Beweegt club op Strava.
  • LET OP: Bij ‘sport’ vul je ‘hardlooptraining’ in, ook als je gaat wandelen. Anders wordt de wandelroute niet geregistreerd in de Gorinchem Beweegt club op Strava.

Na 27 december blijft de club natuurlijk bestaan!

Contactpersonen

Sanne van Driel
Beweegcoach Zorg
Lotte Blok
Beweegcoach Senioren