Positief Coachen Gorinchem aangepast

30 september 2020

Zoals iedereen wel heeft meegekregen, hebben we het coronavirus nog niet onder controle en zijn de maatregelen aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor de sportwereld. Helaas heeft dit ook invloed op de programmering (fysieke bijeenkomsten) van het programma Positief Coachen.

Daarom hebben we besloten het huidige programma ‘on hold’ te zetten. Dit houdt in dat we het bewaren en uitrollen, zodra dit weer verantwoord is. Het is nu nog moeilijk te zeggen hoe de situatie zich gaat ontwikkelen, voor nu zullen alle bijeenkomsten voor 2020 worden geschrapt en komen we in januari 2021 met een nieuwe planning, mits dit uiteraard kan.

In deze bijzondere tijden is het af en toe moeilijk om positief te blijven. Daarom hebben we een speciaal coronaprogramma, want “alles wat je positieve aandacht geeft, groeit!”.

Coronaprogramma – online

  • Oktober: college – informatieve bijeenkomst met praktische tips en handvaten
  • November: Positief Coachen TV aflevering – op zoek naar vraag en antwoord
  • December: inspirerende spreker/webinar

Houd de website en de social media kanalen van Gorinchem Beweegt in de gaten om op de hoogte te blijven. Zo kunnen we samen werken aan een positief opvoed/sportklimaat en verslaan we met een positieve vibe corona.

Contactpersonen

Corné van Rosmalen
Buurtsportcoach Gildenwijk & Verenigingsadviseur
Quincy Bartens
Buurtsportcoach Binnenstad + Wijdschild