Sportpunten dicht & programma kerstvakantie

17 december 2021

Sportpunten dicht

Vanwege de aangescherpte Coronaregels en het eerder sluiten van de basisscholen, zullen ook de sportpunten van Gorinchem Beweegt dicht zijn in de laatste week voor de kerstvakantie (20 t/m 24 dec).
Zoals gebruikelijk zullen er ook geen sportpunten open zijn tijdens de kerstvakantie.

Beweegbingo

Nu de sportpunten even stilliggen is het tijd voor een online-activiteit. Woensdag 22 december van 15.00-16.00/16.30 is er een online bingo. En niet zomaar een bingo, een beweegbingo! Tijdens de bingo zijn er mooie prijzen te verdienen die meteen worden langs gebracht! Iedereen mag meedoen, van jong tot oud.
Inschrijven kan via:https://www.gorinchembeweegt.nl/nieuws/beweegbingo-voor-jong-en-oud/.

Activiteiten kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zullen er samen met sport- en cultuuraanbieders enkele (aangepaste) activiteiten voor de jeugd en jongeren worden georganiseerd. Uiteraard allemaal volgens de, op dat moment geldende, coronamaatregelen. Dit betekent o.a. dat alle activiteiten buiten zullen plaatsvinden en dat we ouders helaas nog niet toelaten bij de activiteiten. Als er nieuwe maatregelen komen die invloed hebben op het programma zullen wij hierover z.s.m. communiceren.

Aanmelden!

Let op: je moet je nog wel even aanmelden voor de activiteiten (vol=vol)! Via deze link kom je op het sportplatform waar al het aanbod te vinden is en waar je jezelf kunt aanmelden. We wensen iedereen alvast een fijne kerstvakantie toe!

Vragen? Neem gerust contact met ons op via gorinchembeweegt@gorinchem.nl / 0183 659 425


Sportieve groet van team Gorinchem Beweegt