Wandelchallenge 1 februari

29 januari 2021

Maandag 1 februari gaan we weer van start met een Strava wandelchallenge. In de maand november is het ons gelukt om met heel de stad maar liefst 14.956km af te leggen. Een echte prestatie, maar dat kunnen we natuurlijk verbeteren… Het doel voor de maand februari: 15.000km!

Op 1 februari gaan we starten en we roepen iedereen op om in de maand februari weer volop te wandelen of te hardlopen. Daag je gezin, vrienden, buren uit om ook mee te doen, wie loopt de meeste kilometers. Ook deze keer zijn er weer Bliekenbonnen t.w.v. €20,- te winnen, elke week één. Iedereen die meer dan 20km in een week loopt, maakt kans!

In november 2020 niet meegedaan, maar nu wel meedoen? Dat kan! Download de gratis Strava-app en wordt lid van de Gorinchem Beweegt-GoFit club. Onderaan dit bericht zie je de uitleg voor Strava.

Hoe werkt het?

  • Je maakt deze kilometers door te gaan wandelen of hardlopen. Fietsroutes of andere sportactiviteiten (voetbal, tennis, e.d.) tellen helaas niet mee voor deze challenge.
  • Je houdt alle routes bij via de app Strava (die ook gekoppeld kan worden aan een Fitbit of via de telefoon te gebruiken). Je kunt hiervoor een gratis Strava account aanmaken.
  • We hebben een eigen club op Strava aangemaakt voor de challenge: Gorinchem Beweegt-GoFit.
  • Alle wandel- en/of hardlooproutes leg je vast in de Gorinchem Beweegt club op Strava.
  • LET OP: Bij ‘sport’ vul je ‘hardlooptraining’ in, ook als je gaat wandelen. Anders wordt de wandelroute niet geregistreerd in de Gorinchem Beweegt club op Strava.

Heb je vragen of lukt het niet de Strava app te downloaden? Neem dan contact op met Sanne van Driel. 

Contactpersoon

Sanne van Driel
Beweegcoach Zorg