Webinars voor sportaanbieders

18 augustus 2020

Om verenigingen in deze bijzondere periode te ondersteunen, worden er online webinars georganiseerd, die vanuit het Lokale Sportakkoord worden aangeboden.

De webinars worden landelijk via de lokale overheid en de Adviseur Lokale Sport vanuit de Services van het Sportakkoord aangeboden. Er worden webinars georganiseerd over de volgende onderwerpen:

Communiceren, juist nu! Maar hoe?

In deze webinar wordt gekeken hoe jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal kan inzetten in tijden van de coronacrisis. Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten

In deze webinar staat centraal hoe jouw vereniging betrokkenheid kan creëren en leden actief kan blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Financieel gezond de crisis door

Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kun je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten? Dat wordt behandeld in deze webinar!

Interesse?

Ben jij of ken jij een sportaanbieder die interesse heeft om deel te nemen aan één (of meer) van bovenstaande webinars? Download hieronder de uitnodiging per onderwerp voor de data en tijden en meld je aan!

Contactpersoon

Maren den Besten
Beleidsmedewerker Sport