Zomervakantie Survival Challenge!

19 augustus 2020

De jeugd wordt deze zomervakantie uitgedaagd om heel veel challenges te gaan doen. 25 organisaties hebben leuke, creatieve, culturele, gezonde en/of sportieve challenges bedacht. Het resultaat is een Zomervakantie Survival Challenge poster vol uitdagingen voor de jeugd van Gorinchem.

Het is een bijzondere periode, maar gelukkig hoeven de kinderen zich niet te vervelen in de vakantie. Want wat dacht je van Gorcums kampioen latje trap worden, een ‘programma van Gijs’, speel- of DOELAB box reserveren, een schatkist zoeken, film kijken en naar het museum gaan?

Elke dag in de vakantie kan je 1 of meerdere challenges doen en delen #gorcumsezomerchallenge. Laat je challenge van het handen en voeten pad zien of hoe lekker je smoothie van blauwe bes en banaan smaakte of hoe je circuit training was of de puzzeltocht door vesting Gorcum?

Organisaties bedankt voor alle leuke challenges. Weet je trouwens dat er vanuit huis ook heel veel te doen is? Check insta voor heerlijke baksels, Facebook voor beweeg challenges, maak je eigen drumstel van afval/ keuken materiaal, laat je hersenen kraken bij schaakpuzzels of ontvang een doeboek.

Er zijn te veel challenges om allemaal op te noemen.

Contactpersoon

Margot Willemse
Eventcoach