Beweging

15 december 2022

Deze partners kunnen je hierbij helpen:

Fitwalk met Susanne van der Meer en Monique den Breejen

  • FitWalk Power is krachtig wandelen, afgewisseld met gevarieerde oefeningen. Tijdens een training lopen we buiten in een stevig tempo. De training duurt in totaal één uur. Uitgangspunt is dat je op iedere leeftijd sportief en actief bezig kunt zijn op je eigen niveau.
  • Daarnaast wordt er ook Fitwalk mind aangeboden. FitWalk Mind is een Mindfulness-based programma, in de buitenlucht, waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt tijdens een wandeling van 3 tot 5 kilometer. Iedere les heeft een ander thema en duurt anderhalf uur, inclusief een kopje thee.

    Ga naar: www.moniquedenbreejen/fitwalk

Sport in Gorinchem:

Op zoek naar een leuke sport- en of cultuuractiviteit? Op de website van de gemeente Gorinchem vind je het complete sport- en cultuuraanbod in Gorinchem, aangeboden door lokale partners. Zij heten je van harte welkom bij hun activiteiten. Via dit platform kun je je direct inschrijven voor activiteiten naar keuze. Er zit voor ieder wat leuks tussen!

Ga naar: www.sportencultuuringorinchem.nl


Chillicious met Cisca den Boer

De Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong werkt bijzonder snel en effectief. Voor meer rust en overzicht of gewoon een moment voor jezelf. Om een krachtiger, gezonder en soepeler lichaam te hebben. Door de oefeningen ervaar je meer energie, positiviteit en vitaliteit en gelijk minder stress.

Ga naar: www.chillicious.nl


Sporten bij FysioPP

Wil je lekker gaan sporten in kleine groepjes? Dat kan bij fyioPP! Voor elke leeftijd en op elk niveau hebben zij beweeggroepjes. Er wordt in kleine groepjes gesport met een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. De oefeningen zijn altijd gevarieerd. De sportlessen vinden plaats op de locatie van FysioPP in Vuren. Er is o.a. een HIIT circuit (elk niveau), een beweegcircuit voor senioren, krachtcircuit spelsport en duursport.

Ga naar: www.fysiopp.nl


Wandelen met Gorinchem Gezond

Heerlijk wandelen wanneer het jou uitkomt. Dat kan via de (gratis) strava app/club Gorinchem Gezond. Zet bij Sport altijd “hardloopsessie” aan (ook als je wandelt). Regelmatig hebben we challenges waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Ga naar: www.gorinchembeweegt.nl/gezond


SeniorenFit met Lotte Blok van de gemeente

SeniorenFit is voor de Gorcumse 65-plussers. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals beweeg- en wandelgroepen, culturele en sociale activiteiten. Zo kunt u (meer) gaan bewegen of nieuwe activiteiten ondernemen. Gezondheid en gezelligheid staan voorop!

Meer info: www.gorinchembeweegt.nl/seniorenfit