Sportpunten in de wijk

Sportpunt

Direct na schooltijd kunnen kinderen en jongeren terecht op de sportpunten of SNS Street Soccer in de wijk. Daarbij maken ze kennis met verschillende sporten, bijvoorbeeld voetballen, hockeyen, basketballen of andere sporten, een andere keer gebruiken ze juist de toestellen zoals touwzwaaien, de trampoline of zelfs apenkooien!

Doordat er altijd meerdere activiteiten worden aangeboden, ontdekken kinderen welke sport of beweegvorm ze het leukst vinden. Wil je meedoen? Kom gewoon langs! Je hoeft je niet op te geven.

Poster Sportpunten buiten – augustus 2023

SNS Street Soccer

Wist je al dat je ook lekker kunt voetballen, in de zaal of op het veld, met je vrienden vlakbij huis? Streetsoccer is er voor jongens en meiden van 10 t/m 18 jaar die het leuk vinden om lekker een balletje te trappen na schooltijd. In iedere wijk van Gorinchem is er een locatie te vinden. Het gaat hierbij om gezellig een balletje trappen met elkaar én tegen elkaar. Het is geen competitie, maar draait puur om plezier en respect. Je speelt met je leeftijdsgenoten en hebt de kans om zelf teams te maken. Lijkt het je leuk om eens uit te proberen? Kijk dan hieronder waar jouw dichtstbijzijnde locatie is!

Binnenstad
Sportpunt Binnenstad
Gildenwijk
SNS Street Soccer Gildenwijk
Sportpunt Gildenwijk
Sportpunt Gildenwijk
Gorinchem Oost
Sportpunt Gorinchem-Oost
SNS Street Soccer Gorinchem-Oost
Sportpunt Gorinchem-Oost
Haarwijk
SNS Street Soccer Haarwijk
Sportpunt Haarwijk
Lingewijk
SNS Street Soccer Lingewijk
Sportpunt Lingewijk
Stalkaarsen
Sportpunt Stalkaarsen
Wijdschild
SNS Street Soccer Wijdschild
Sportpunt + Wijdschild
Sportpunt Wijdschild