Nuttige links

We verwijzen je graag naar enkele websites van partners en partijen in Gorinchem.

Gemeente Gorinchem

Op de website van de gemeente Gorinchem vind je informatie over de stad, het bestuur en de organisatie, een digitaal loket, nieuws en een overzicht van plannen en projecten.

https://www.gorinchem.nl/

Mooi Gorinchem

Op deze website vind je informatie over wat er te zien en te doen is in dé vestingstad van Nederland!

www.mooigorinchem.nl

Stichting Leergeld

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen (4-18 jaar) uit gezinnen met minimale financiële middelen. Ze laten deze kinderen weer meedoen met binnen- en buitenschoolse activiteiten.

www.leergeld.nl

Avres Regionaal Declaratiefonds

Als u een laag inkomen heeft, blijft er vaak geen geld over voor bijvoorbeeld het theater of een sportclub voor uw kinderen. Bij Avres kunt u een bijdrage aanvragen voor cultuur, een sportclub voor uw kinderen of extra schoolkosten.

https://www.avres.nl/home/sport-cultuur-en-onderwijs_41369/

Bendr. Gorinchem

Het werk van Bendr. in Gorinchem is voor jongeren van 10 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je kunt hier terecht voor gratis en vrijblijvende informatie en advies.

www.bendrvoorjou.nl

The Mall Gorinchem

The Mall richt zich op kwetsbare jongeren, zoekt hen op, werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen. The Mall stimuleert jongeren om met eigen initiatieven te komen en benut de kracht van de samenleving door de inzet van vrijwilligers, zowel in het jongerenwerk zelf als in de ondersteuning ervan.

www.themallgorinchem.nl

Caribabad

Op 19 december 1988 opende subtropisch zwemparadijs Caribabad haar deuren en maakten de eerste bezoekers een plons in het water. Sindsdien is het Caribabad een begrip in de wijde omgeving als het op zwemmen aankomt.

www.caribabad.nl

De Limonadebrigade

De Limonadebrigade is een lokaal team van ouders en professionals, die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind in Gorinchem krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig, mooi mens.

https://limonadebrigade.nl/gorinchem

Gorcum Sportgala

Met het Gorcum Sportgala worden verenigingen, vrijwilligers en sporters bedankt en beloond voor hun inzet en prestaties van het afgelopen jaar.

https://www.gorcumsportgala.nl/