Speeltuinbende in Gorinchem

20 oktober 2022

Er is een speeltuinbende actief in Gorinchem.

Op 19 oktober was de 1e editie van de Gorcumse Samenspeelmiddag en we hopen er jaarlijks minimaal 2 te organiseren i.s.m. jullie! Deze bende is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste bendeleden. Als bendelid van de Speeltuinbende heb je aandacht voor écht samen spelen!

Ben je 8 jaar of ouder, avontuurlijk, nieuwsgierig en sociaal? Dan zoeken wij jou! Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en vertel hoe jij je in wil zetten!

Wat is een speeltuinbende?

Een Speeltuinbende https://www.speeltuinbende.nl/ maakt zich sterk voor meer samenspeelplezier in de buurt. Speeltuinbendes houden van samen spelen met iedereen, het maakt niet uit als je bepaalde dingen niet (goed) kunt doen, sterker nog; kinderen met een (fysieke) beperking zijn de kanjers van deze bende! Samen kunnen we bijvoorbeeld speeltuinen testen in onze mooie vestingstad. We gaan dan kijken of ze voor iedereen leuk en bereikbaar zijn, of we er echt sámen kunnen spelen. Ook organiseren we af en toe leuke activiteiten in de speeltuin die samen spelen verbeteren.

Meld je aan!

Sluit jij ook aan (al dan niet met ouders erbij)? Er zijn er ook al professionals aangesloten als; het gehandicapten platform, kinderfysiotherapeuten en begeleiders uit de zorg. Aanmelden kan bij Tanja: t.pijleman@gorinchem.nl of bel 06-53750155

Contactpersoon

Tanja Pijleman
Beweegcoach 'Meedoen door Beweging'