Gorinchem Gezond is er voor iedereen!

18 augustus 2022

Gorinchem Gezond Gorinchem Gezond – Gorinchem Beweegt maakt zich sterk voor een gezond leven voor alle inwoners van Gorinchem. Gorcumse maatschappelijke partners, ondernemers, professionals en de gemeente vormen het netwerk van Gorinchem Gezond. Eén van onze Gorinchem Gezond partners is Fitwalk. Zij vertellen je graag wat meer over de mogelijkheid om bij hen te werken aan de volgende elementen van het leefstijlroer; Ontspanning, Beweging en Sociaal. Voeding komt ook aan de orde als je dat wilt.

FitWalk Gorinchem, fysiek én mentaal in balans!

Aan het woord is Monique: “Samen met gemeente Gorinchem werk ik mee aan een gezond en vitaal leven voor onze inwoners. 🤩

Mijn zes pijlers gezonde voeding, bewegen, ontspanning, natuur, mindset en zingeving staan ook centraal binnen het programma van Gorinchem Gezond. En hoe mooi is dat om samen met alle andere partners in Gorinchem hier de verbinding in te zoeken. ✨

Vraag je je nu af: Hoe verander ik mijn eigen leefstijl? En wat is eigenlijk leefstijl? Voeding 🥦 en beweging, 🚶🏼‍♀️ja, dat is duidelijk. Slaap 💤  en ontspanning. Ook duidelijk. Maar wat nog meer? En hoe pak je dat allemaal tegelijkertijd aan? Een juiste balans ⚖️ vinden tussen de zes elementen is een kunst.

Je hoeft niet alles tegelijk te doen. Begin met de dingen die je gemakkelijk kunt toepassen in je leven. Vele kleine stapjes 👣 samen zorgen voor een groot verschil.

Al wandelend in de natuur, 🌿 ga ik samen met jou op zoek naar die kleine stapjes die jij nu al kunt zetten naar een vitaler leven”.

Doe een proefles mee!

Met FitWalk Power en FitWalk Senior werk je aan je conditie en kracht. FitWalk Mind brengt je ontspanning en rust.

FitWalk Power
Van Rappardhal: maandag 9.00 uur, dinsdag 19.30 uur, vrijdag 9.00 uur
Woonboulevard Spijkse Poort: woensdag 19.30 uur

FitWalk Senior
Buiten de Waterpoort: maandag 9.15 uur

FitWalk Mind
Lingebos: 5-weekse Startcursus vanaf donderdag 8 september 9.15 uur

Een proefles FitWalk Power of FitWalk Senior is gratis! De 5-weekse cursus kost € 75 inclusief presentje en kopje thee na iedere training.

Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact met mij op! Je kunt mij appen, bellen of mailen: Monique den Breejen 06-14638239 & Susanne van der Meer (06-45426417)

📩 fitwalkgorinchem@gmail.com

Lees ook bijgaande flyer

Contactpersoon

Tanja Pijleman
Beweegcoach 'Meedoen door Beweging'