Beweeg-je-Fit

09 juli 2020

De Beweeg-je-Fit lessen zijn speciaal voor de 65+er om fit te blijven, maar ook om na afloop gezellig een bakkie koffie te drinken met elkaar. Er zijn verschillende groepen, met verschillende niveaus, van stoelgym tot bootcamp. Voor ieder niveau is er een passende groep. Bent u nieuwsgierig geworden? Het Beweeg-je-Fit aanbod kunt u vinden onderaan deze pagina. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen.

Ook kunt u contact opnemen met Lotte Blok voor meer informatie.

Overzicht beweeggroepen Gildenwijk/Haarwijk/Stalkaarsen

Beweeg je Fit, Zit en stagroep

Lekker sporten met een groep, dat blijft altijd fijner dan alleen. Iedere les is anders en iedereen kan altijd meedoen. De les wordt gegeven door Sylvia. Beweeg-je-Fit met een smile!
Wanneer: Maandagochtend 09.30-10.30 uur
Locatie: van Rappardhal

SeniorenFit

Seniorenfit is speciaal voor mensen die zelfstandig en zelfredzaam willen blijven, aan hun gezondheid willen werken en plezier willen hebben in bewegen. De lessen zijn zo gemaakt dat je je eigen tempo kan bepalen, de één doet de oefening tien keer, de ander drie keer. Natuurlijk verliezen we de gezelligheid niet uit het oog en is er ook na de les altijd tijd voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.
Wanneer: Maandagochtend 09:00 – 10:00 uur
Locatie: CentraalPunt (voormalige Haarhorst/PoGO), Haarsekade 120, Gorinchem

Fifty-Fit

Iedere maandagavond wordt er fanatiek gesport in een gezellige groep. Er wordt gewerkt aan de spieren, maar ook met regelmaat een spel gespeeld, zoals volleybal, badminton of een ander balspel. Kortom lekker swingen, sporten en lachen met elkaar!
Wanneer: Maandagavond 19.30-20.30
Locatie: Gymzaal WLZ-gebouw, Vroedschapstraat 11

Beweeg-je-Fit HITT training

Lekker in beweging met een combinatie van cardio- & krachtoefeningen, speciaal afgestemd op de groep 50+. Inspire coach Elroy gaat vol enthousiasme met u aan de slag!
Wanneer: Dinsdagochtend 10.15 – 11.15 uur
Locatie: Inspire Fitness Club

55+Gym

Door middel van leuke spelletjes en oefeningen met divers materiaal blijven we lekker in beweging. De les is onder begeleiding van een fysiotherapeut, extra veilig bewegen!
Wanneer: Dinsdagochtend 9.30-10.30 uur
Locatie: Centraal Punt

FiftyFit

Iedere maandagochtend wordt swingend gestart onder leiding van Marja. De spieren worden losgegooid en getraind onder begeleiding van een muziekje en een lach. U gaat weer helemaal vrolijk de week in!

Wanneer: Maandagochtend 10.00-11.00 uur

Locatie: De Bogerd

Beweeg je Fit, zitgroep

Vanuit de stoel bewegen kan ook heel pittig zijn. We starten altijd met een kop koffie en gaan daarna lekker aan de gang. Uiteraard met veel plezier!

Wanneer: Maandagochtend 11.15 – 12.00 uur

Locatie: Arkelse onderweg 61, inloop Yulius

Vitaal ouder worden

Vitaal ouder worden is 45-60 minuten bewegen op uw eigen niveau. In een groep van maximaal 10 deelnemers werkt u aan kracht, uithoudingsvermogen en balans. Op deze manier blijft u langer fit en zelfredzaam.
Wanneer: Donderdagochtend 09.00 – 10.00 of 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Voetbalvereniging Unitas

Beweeg je Fit, zit en stagroep

Onder leiding van Iris wordt er op donderdagochtend hard gewerkt. In 45 minuten wordt het hele lijf lekker getraind. De oefeningen worden natuurlijk op ieders niveau aangepast. Iris is fysiotherapeut, dus ze weet waar ze het over heeft.

Wanneer: Donderdagochtend 11.00-12.00 uur

Locatie: De aanlegsteiger. Vissersdijk 30

KungFu

Als u zin heeft in net wat anders, dan is de KungFu groep misschien wel iets voor u. In dit uur wordt uw lijf aan het werk gezet, maar uw hersenen moeten net zo hard meedoen. Er wordt gewerkt aan de houding en zelfvertrouwen op basis van KungFu.

Wanneer: Donderdagmiddag, 15.00-16.00 uur

Waar: Gymzaal het Heerenlaantje