Culturele activiteiten

18 augustus 2020

Het SeniorenAtelier

In de zomer van 2019 startte Marleen van Zwienen met het SeniorenAtelier, waarin Gorcumse ouderen hun creatief talent ontdekken. Van Zwienen is veelzijdig beeldend kunstenaar en kunstdocente. Naast het atelier voor senioren geeft zij al vele jaren gevarieerde kunstlessen aan kinderen met het Jeugdatelier.

Voor het SeniorenAtelier hoeft u geen enkele ervaring te hebben. Er zijn verschillende blokken in het jaar, met ieder een eigen thema. U kunt op ieder moment instromen.

Wilt u meer informatie? Bekijk de de website https://www.ateliergorinchem.nl/of neem contact op met Marleen van Zwienen via 06 55 96 28 95 of info@ateliergorinchem.nl 

Seniorenkoor Gorinchem

Dit unieke project gaat weer van start! Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Iedere donderdagochtend zingen we de longen uit het lijf onder leiding van dirigent Ruben Weverling. Maakt u het koor compleet?

Informatie Senioren Koor

* Donderdagochtend, 10.00 – 11.00 uur

* Locatie: De Bazuin, Dalemwal 15d, 4201 BS Gorinchem. (gratis parkeren is mogelijk)

* Dirigent: Ruben Weverling

* Meer informatie: Home | The Evergreens (the-evergreens.nl)

Naai-inloop

Iedere woensdagochtend (m.u.v. de schoolvakanties) wordt de hal van het Gildenplein omgebouwd tot naaiatelier. Dames van alle leeftijden maken hier de meest prachtige dingen. Weet de een niet precies hoe het moet? Dan kan de ander altijd wel helpen. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor een kop koffie of thee en wat lekkers. Deelname is gratis, u moet wel uw eigen werk meenemen.

De naai-inloop vindt plaats op woensdagochtend van 08.30 – 11.30 in het Gildenplein aan de Schepenenstraat.

Meer activiteiten

Ben u opzoek naar meer culturele activiteiten? Dan kunt u een kijkje nemen op de website van Gorinchem Inspireert. Hier vindt u het complete aanbod op het gebied van cultuur. Gorinchem Inspireert – Gorinchem Inspireert