Vrijwilligerscampagne

07 juli 2021

Toolkit

Vrijwilligerscampagne


Met behulp van deze praktische toolkit kun je eenvoudig aan de slag met het werven van vrijwilligers. Maak gebruik van de postertemplate die je eenvoudig kunt personaliseren, social media posts, flyers en kaarten die jouw wervingscampagne ondersteunen.Je mag al het materiaal gratis en vrij gebruiken. Doe mee en lift mee op de campagne ‘Vrijwilligers Maken Gorinchem’. Twijfels over het gebruik? Lees het stappenplan of stuur een mail naar vrijwilligers@gorinchem.nl

Aanvragen Toolkit

  • Mijn gegevens


Fonts

Het font (of lettertype) kun je installeren op je eigen computer en zelf teksten schrijven in de huisstijl van de Vrijwilligerscampagne. Ook met de losse tekstelementen kun je aan de slag om je materiaal vorm te geven.


Posters

Deze kant-en-klare uitingen zijn geschikt om zo te gebruiken en mogen niet worden aangepast. De print-uitingen zijn bedoeld om zelf te printen (op A3 of A4) en zijn voorzien van een witmarge.


Template posters

Maak je eigen poster die past bij jouw werving voor bepaalde vrijwilligers. De templates zijn gemaakt in Microsoft Powerpoint en geschikt om jouw informatie en/of beeld in te plaatsen. In onderstaand filmpje nemen we je stap voor stap mee.

Poster A3 formaat

Poster A4 formaat

Social media

Template social media

Ook kun je met social media aan de slag! In onderstaand filmpje nemen we je mee in hoe je de social media posts kunt maken!


Afbeeldingen

Zie hieronder alle afbeeldingen waaronder je kunt kiezen die te gebruiken zijn voor je eigen poster.

Aanvragen Toolkit

  • Mijn gegevens