Trainers

06 september 2022

Positiviteit=Plezier=Ontwikkeling=Winnen. Dat is van oudsher het idee. Natuurlijk is winnen goed en leuk. Maar je hebt niet alles in de hand. Een scheids beslist soms anders. En je bent niet meteen de beste sporter van de wereld. Dat kun je misschien wel worden, maar dat hoeft niet.

De truc is om meer te sturen op zelfvertrouwen, plezier en op taken, want die heb je wel onder controle. Daarmee ben je optimistisch en creëer je een positieve sfeer. Waarin spelers zich optimaal ontwikkelen. En… als vanzelf ook nog eens beter gaan presteren.

Kortom, met Positief Coachen maken we het sporten nog leuker.

Workshops

Een omgeving waarin jouw spelers kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze in zich hebben. Tijdens interactieve workshops ontwikkel je vaardigheden en krijg je tips. De workshops zijn een mix van theorie en praktijk. Je krijgt handvatten aangereikt die je de volgende training direct kunt inzetten. De inzichten helpen jou en je spelers in hun ontwikkeling en stimuleren plezier.

Met collega trainers uit andere sporten deel je ervaringen en ga je aan de slag. Zo oefen je je communicatievaardigheden, denk je met elkaar na over de invulling van je training en ontwerp je samen oefenvormen. Kortom: leer hoe je een nóg betere trainer kunt worden.

Bekijk de agenda voor de eerst volgende workshop

Toolkit

Bekijk ook eens de toolkit, hierin staan al veel handige tips en weetjes.