Webinar ‘vrijwilligers maken Gorinchem’

Van 4 t/m 31 oktober voeren we de campagne ‘Vrijwilligers maken Gorinchem’. Een mooie kans voor je organisatie of vereniging om kosteloos in te haken en nieuwe vrijwilligers te werven.

Vrijwilligers zat, maar hoe bereik je ze?
Volgens schattingen van het CBS doet ruim de helft van alle Nederlanders vrijwilligerswerk.
En steeds meer mensen willen wel een handje helpen. Maar ze weten niet waar of hoe dat kan.
Met de vrijwilligerscampagne wijzen we de weg en motiveren ze om zich aan te melden. Bijvoorbeeld bij jouw vrijwilligersorganisatie.

Compleet mediapakket
Met posters, flyers, krantenartikelen, modeladvertenties die je makkelijk op maat maakt, een vacaturebank op samengorinchem.nl plus een complete toolkit helpen we je effectief vrijwilligers te werven.
En… huidige vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Vrijwilligers maken Gorinchem
Want tijdens de campagne delen we mooie beelden en verhalen van vrijwilligers. Daarmee verwachten we andere Gorcumers te inspireren en activeren om ook vrijwilliger te worden.

Een uitgelezen kans om het vrijwilligerswerk bij jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Dus ken jij die vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor je club of organisatie? Deel dit verhaal met ons. Zo laten we anderen graag zien hoe mooi vrijwilligerswerk is!

Meld je vóór 1 oktober kosteloos aan
We nodigen je van harte uit om aan deze campagne mee te doen. Dat kost helemaal niets. Na aanmelding ontvang je het startpakket met onder meer posters en armbandjes. Vervolgens krijg je de toolkit vol tips, knip-en-klare wervingsmaterialen en instructie om vrijwilligers te werven. Tijdens een webinar op woensdagavond 6 oktober van 19.00 tot 20.30 uur leggen we uit hoe de toolkit werkt en krijg je nuttige tips om echt aan de slag te gaan. Meld je vóór 1 oktober aan per email: gorinchembeweegt@gorinchem.nl.

Zet je vacatures vast op samengorinchem.nl
Neem alvast een kijkje op samengorinchem.nl, het vrijwilligersplatform van de gemeente Gorinchem!
Onder het kopje ‘Vrijwilligers’ kun je alvast je vacatures plaatsen.

Speerpunt Sportakkoord
Deze campagne komt voort uit het Gorinchemse Sportakkoord https://www.gorinchembeweegt.nl/over-ons/over-gorinchem-beweegt/ “De Kracht van Sport- extra 2020-2022”. Met elkaar hebben we de campagne ‘Vrijwilligers maken Gorinchem” ontwikkeld die zal plaatsvinden van 4 t/m 31 oktober.

Wanneerwoensdag 06 oktober 2021 Tijd19:00 - 20:30 uur LocatieOnline KostenGratis Aanmelden

Mail naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl

Contactpersonen

Sjoerd Boons
Beleidsmedewerker Sport & Buurtsportcoach Lingewijk
Maren den Besten
Beleidsmedewerker Sport