Buitenspeeldag 14 juni

25 april 2023

Buitenspelen is erg belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag.

Dit jaar vindt de Buitenspeeldag plaats op woensdag 14 juni 2023. Tijdens de nationale Buitenspeeldag willen we ook kinderen in Gorinchem stimuleren om lekker buiten te gaan spelen.

Doet u ook mee?

Wilt u ook graag een leuke activiteit organiseren in uw eigen buurt? Laat het ons weten, zo kunnen wij de activiteiten ook onder de aandacht brengen bij de kinderen!

Met onderstaand aanbod wil Gorinchem Beweegt u graag ondersteunen bij de organisatie van een activiteit. Neem gerust contact op met de Buurtsportcoach om dit te bespreken. Laat a.u.b. voor 1 juni weten of u iets wilt gaan organiseren.

Materialen

Heeft u extra sport- en spel materialen nodig? Gorinchem Beweegt heeft sport- en spel materialen die u kunt gebruiken. Zie de materiaallijst: UITLEENLIJST-Gorinchem-Beweegt-1.
Let op, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wilt u materialen lenen dan kunt u dit aangeven bij buurtsportcoach Quincy Bartens q.bartens@gorinchem.nl

Advies

Heeft u advies of inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? De Buurtsportcoach uit uw wijk denkt graag met u mee.

Verbinding leggen binnen de wijk
Wilt u graag een cultuur-, sportaanbieder of andere wijkpartner betrekken bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach uit uw wijk.Wij onderzoeken graag de mogelijkheden hiervoor.

Inzet subsidie straat en buurtactiviteiten

Wilt u met uw buurt of straat iets organiseren met de inzet van de subsidie straat en buurtactiviteiten, kijk dan voor meer informatie op: Subsidie straat- en buurtactiviteit | Gemeente Gorinchem

Verdeling Buurtsportcoaches per wijk

Hieronder kunt u de Buurtsportcoach van uw wijk vinden.

Ons team – Gorinchem Beweegt

Website Jantje Beton

Kijk ook eens op de website van Jantje Beton, hier staan ook ontzettend veel leuke en handige tips en documenten die u kunt gebruiken. Meld je activiteit daar ook aan als alles rond is. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie rondom de buitenspeeldag.

We hopen dat er in iedere wijk in Gorinchem tijdens de Buitenspeeldag leuke activiteiten zullen plaatsvinden zodat kinderen gestimuleerd zullen worden om lekker buiten te gaan spelen.

Onze missie: Alle Gorcumers een leven lang actief!

Benieuwd waar er allemaal gespeeld kan worden? Kijk hiervoor op de Buitenspeelkaart Buitenspeelkaart – Gorinchem Beweegt