Fiets-4-Daagse

21 mei 2024

Fietst u ook lekker mee?

Vier woensdagen in juli staan in het teken van mooie tochten van zo’n 30-35 km door de omgeving van Gorinchem. Iedere woensdag staat er een andere route op het programma. Kunt u niet alle woensdagen? Geen probleem! U kunt er zelf voor kiezen welke woensdag(en) u mee fietst. Iedereen die alle vier de routes uitfietst krijgt een leuke attentie.
Voor de start van de fiets-4-Daagse kunt u gratis uw fiets laten checken bij een van de deelnemende fietsenmakers.
Let op, hiervoor is beperkt de plek.

Zelfstandig of met de groep mee

U kunt ervoor kiezen om de routes zelfstandig of zelf met een groepje te fietsen. Maar u kunt ook met een groep mee. Deze groep wordt begeleid tijdens de route. Er zijn twee verschillende groepen. Een groep die op lekker tempo doorfietst, geschikt voor de sportieve fietser die graag wat sneller fietst. De andere groep is de rustige en relaxte groep. Deze groep is geschikt voor iedereen die juist wat rustiger wil fietsen. Voor diegene met een ‘gewone fiets’, een driewieler of een duofiets.

Praktische informatie

Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met of via Patricia van der Lugt, (p.lugt@gorinchem.nl)  – 0183 659 372 of Lotte Blok l.blok@gorinchem.nl – 06 500 39748

Contactpersoon

Lotte Blok
Beweegcoach Senioren