Lichtjes Challenge, Loop ook veilig!

14 december 2021

Haal een gratis lampje op!

Van maandag 27 december tot vrijdag 31 december 2021 gaan we het jaar wandelend afsluiten. Dit keer aandacht voor de veiligheid op straat tijdens de wandeling. Daarom kan je tijdens een wandeling, overdag, een lampje ophalen. Zo val je tijdens een wandeling in de avond goed op! Wordt lid van de Gorinchem Beweegt groep op Strava en ontdek waar je het lampje kunt ophalen. Zet je tijdens de wandeling ook je Strava aan? Dan maak je kans op een bliekenbon!

Waarom gaan we dit doen?

We kunnen niet in de avond sporten. Binnen blijven zitten past niet in de gezonde leefstijl. Daarom vinden we het belangrijk om te blijven bewegen. En als we dan buiten gaan wandelen of hardlopen, dan zichtbaar zijn van belang. Daarom even we lichtjes weg. Veilig en gezond! Het is ook leuk als er iets te winnen is. Iedereen die lid is van de Strava club maakt kans op een Bliekenbon, ongeacht of je veel of weinig kilometers loopt, overdag of in de avond. Het belangrijkste is dat er gelopen wordt!

Hoe werkt het?

  • Download de Strava app in de playstore of appstore. We maken gebruik van de gratis versie.
  • Je maakt deze kilometers door te gaan wandelen of hardlopen. Fietsroutes of andere sportactiviteiten (voetbal, tennis, e.d.) tellen helaas niet mee voor deze challenge.
  • Je houdt alle routes bij via de app Strava (die ook gekoppeld kan worden aan een Fitbit of gewoon via de telefoon te gebruiken). Je kunt hiervoor een gratis Strava account aanmaken.
  • We hebben een eigen club op Strava aangemaakt voor de challenge: Gorinchem Beweegt-GoFit.
  • Alle wandel- en/of hardlooproutes leg je vast in de Gorinchem Beweegt club op Strava.
  • LET OP: Bij ‘sport’ vul je ‘hardlooptraining’ in, ook als je gaat wandelen. Anders wordt de wandelroute niet geregistreerd in de Gorinchem Beweegt club op Strava.
  • De club blijft bestaan, er komen altijd weer leuke acties terug!
  • Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Gorinchem Beweegt!

Kunnen we iets winnen?

Naast dat je jezelf en elkaar blijft stimuleren om in beweging te blijven, delen wij een aantal Bliekenbonnen uit na deze challenge:

  • Er is maximaal 1 giftcard per persoon te winnen gedurende de actieperiode

Veel plezier en tot snel op Strava!

Contactpersoon

Lotte Blok
Beweegcoach Senioren