Nieuwe Buurtsportcoach Gorinchem Oost!

17 februari 2021

Via deze weg wil ik mezelf graag even voorstellen. Sommige van jullie zullen mij al wel gezien hebben bij een van de sportpunten, maar ik ben Sabine van der Wal en de nieuwe Buurtsportcoach voor Gorinchem Oost.

Per 1 januari ben ik gestart als buurtsportcoach bij de Gorinchem Beweegt. Een leuke en mooie wijk waar ik dan ook trots ben om deze wijk in beweging te zetten. In mijn vrije tijd sport ik natuurlijk zelf ook. Ik speel al heel lang badminton en sinds een aantal jaar speel ik dit bij badmintonclub Raptim, ook in Gorinchem. Hierdoor was ik dan ook al bekend met de wijk. Naast badminton wandel ik veel en vind ik koken leuk. Ook ben ik creatief en schilder ik graag.

Ik hoop jullie snel allemaal te zien bij een van de sport & spel sportpunten in de wijk en in de toekomst ook weer bij het streetsoccer. Houdt vooral onze social media in de gaten mocht er onverwachts een sportpunt niet doorgaan zoals nu vanwege het winterweer of door regen. Of mocht er iets wijzigen als we weer naar binnen kunnen.

Heb je een ander leuk idee wat we kunnen doen in Gorinchem Oost dan hoor ik het graag. Ook je papa, mama, opa of oma mogen met leuke idee├źn naar mij toe komen. Mijn gegevens staan onderaan dit stukje. Een praatje maken kan ook, maar kom dan gezellig langs bij een van de sportpunten

Als ik weer iemand zie genieten die aan het bewegen is dan geniet ik het meest, dus ik hoop dat ik jullie snel mag ontmoeten bij een van de sportpunten en samen plezier mag maken bij het bewegen.

Sportieve groetjes,

Sabine van der Wal

Contactpersoon

Sabine van der Wal
Buurtsportcoach Gorinchem-Oost