Positief Coachen Filmpjes

19 februari 2021

Helaas zijn de Positief Coachen workshops vanwege het coronavirus geannuleerd. Positief Coachen Gorinchem heeft ter vervanging vier korte filmpjes gemaakt. De komende weken kun jij vanuit huis leren en inspiratie opdoen om jouw spelers nog betere begeleiding te geven.

Deze week besteden we aandacht aan de ontwikkeling van jonge sporters. Jij bent als trainer(ster) toch ook bezig met het ontwikkelen en beter maken van jouw spelers maar welke algemene en fysieke ontwikkeling zijn hierin belangrijk? Want: Wat een kind op dit moment kan, zegt niets over wat hij of zij kan bereiken!

In de tweede week gaan we kijken naar de cognitieve ontwikkeling. Wat houdt dit in voor jouw instructie tijdens de training?

In week 3 sta jij als coach centraal als rolmodel, deze week alles over sociale ontwikkeling van jonge sporters. Want sport is meer dan alleen bewegen; bijvoorbeeld over het omgaan met anderen en de wereld om je heen.

In de laatste week: Sport is emotie, dat zal vast iedereen erkennen! Wat kun jij hier als coach aan doen? Heb jij daar invloed op?

Bekijk de filmpjes op: https://respect.gorinchem.nl/toolkit-trainers/

En volg onze socials!