SeniorenFit Kickstart

25 mei 2021

Het is zo ver, we mogen buiten sporten met een wat grotere groep! Daarom organiseren we, samen met de sportaanbieders, een kickstart! Deze kickstart wordt georganiseerd in de wijken waar SeniorenFit al actief is. (Gildenwijk, Stalkaarsen en Haarwijk)

De komende drie weken, van 31 mei tot 18 juni, kan iedereen gratis sporten bij de sportaanbieders die meedoen. Na die drie weken blijven de lessen gewoon doorgaan, uiteraard bij voldoende animo. U wordt dan weer lid bij de aanbieder (mocht u dat niet meer zijn)

De lessen worden allemaal buiten gegeven, dit kan op een openbare locatie zijn, zoals het park, maar ook op een eigen locatie, bijvoorbeeld een parkeerplaats. Iedereen zal tijdens de lessen 1,5 meter afstand houden van elkaar en alleen deelnemen als er geen coronaklachten zijn. U moet zich voor de lessen aanmelden bij de aanbieder, zo weten we hoeveel deelnemers er komen.

Twijfelt u om weer te gaan sporten, omdat het zo lang geleden is? Dan is dit wel het moment om in te stappen. Alle lessen zullen op een rustig niveau beginnen, zodat iedereen weer even kan wennen.