Sportpunt+ start weer vanaf 6 september!

01 september 2022

Een belangrijk speerpunt binnen het huidige sportbeleid van de gemeente Gorinchem is het inzetten op de motorische ontwikkeling van de inwoners.

Mede daardoor gaat Gorinchem Beweegt met het Sportpunt+ voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool weer van start.

Wat gaan we doen bij Sportpunt+

De buurtsportcoach van Gorinchem Beweegt zal tijdens het Sportpunt+ met de kinderen aan de slag gaan met het verbeteren van de motoriek. Het is speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die hier nog wat ondersteuning en hulp bij kunnen gebruiken. Uiteraard zal het plezier tijdens het Sportpunt+ voorop staan! We zullen gaan werken met het Athletic Skills Model & de schijf van 10.

Meer informatie vindt u hier: De Schijf van 10! – Athletic Skills Model – Athletic Skills Model (ASM).

Aan de hand van deze grondvormen gaan we gericht aan de slag met het verbeteren van de motoriek en hopen daarmee ook dat het plezier in bewegen zal toenemen.

Informatie Sportpunt+

Dag en tijd: dinsdag 6 september van 15.30 – 16.30 uur (het sportpunt vindt één keer in de twee weken plaats op dinsdag van 15.30-16.30 uur. In alle even weken)

Locatie: gymzaal Traverse (Traverse 20 in Gorinchem)

De ingang bevindt zicht links om de hoek op het schoolplein.

*deelname aan het Sportpunt+ is volledig gratis!

Aanmelden voor het Sportpunt+

Aanmelden voor het Sportpunt+ is verplicht. U kunt uw kind aanmelden door te mailen of bellen naar buurtsportcoach Sabine (zie gegevens hieronder). Na aanmelding voor het Sportpunt+ gaan we ervanuit dat uw kind iedere keer (om de dinsdag) aanwezig zal zijn. Mocht uw kind een keer niet kunnen dan is dat geen probleem maar horen wij dat graag van tevoren.

Meenemen naar het Sportpunt+

Sportkleding en sportschoenen zijn verplicht in de gymzaal. Er zijn kleedkamers aanwezig waar omgekleed kan worden. Ook is het slim om een flesje water mee te nemen om tussendoor wat te kunnen drinken.

Overige sportpunten Gorinchem Beweegt

Heeft u geen interesse in het Sportpunt+ maar wel in één van de andere sportpunten van Gorinchem Beweegt, klik dan op de link voor het volledige overzicht van de sportpunten in iedere wijk:

https://www.gorinchembeweegt.nl/aanbod/soort/sportpunten-in-de-wijk/#all

Meer info

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Sabine.

Tot snel bij sportpunt+!

Contactpersoon

Sabine van der Wal
Buurtsportcoach Gorinchem-Oost