Sportpunt+ start weer vanaf 7 februari!

05 februari 2024

Belangrijk speerpunt

Een belangrijk speerpunt binnen het huidige sportbeleid van de gemeente Gorinchem is het inzetten op de motorische ontwikkeling van de inwoners.

Daardoor gaat Sportpunt+ voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool weer van start. De eerste keer is op woensdag 7 februari.

Wat gaan we doen bij Sportpunt+?

De buurtsportcoach van Gorinchem Beweegt zal tijdens het Sportpunt+ met de kinderen aan de slag gaan met het verbeteren van de motoriek. Het is speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die hier nog wat ondersteuning en hulp bij kunnen gebruiken. Uiteraard zal het plezier tijdens het Sportpunt+ voorop staan! We zullen gaan werken met het Athletic Skills Model & de schijf van 10.

Meer informatie vindt u hier: De Schijf van 10! – Athletic Skills Model – Athletic Skills Model (ASM).

Aan de hand van deze grondvormen gaan we gericht aan de slag met het verbeteren van de motoriek en hopen daarmee ook dat het plezier in bewegen zal toenemen.

Informatie Sportpunt+

Wanneer: elke woensdag van 14:30-15:30 gedurende 10 weken. De eerste keer is 7 februari en de laatste keer 17 april. In de voorjaarsvakantie gaat sportpunt+ niet door.

Locatie: gymzaal Dokter Hiemstralaan (Dokter Hiemstralaan 87 in Gorinchem)

*deelname aan het Sportpunt+ is volledig gratis!

Aanmelden voor het Sportpunt+

Aanmelden voor het Sportpunt+ is verplicht. U kunt uw kind aanmelden door te mailen of bellen naar buurtsportcoach Quincy (zie gegevens hieronder). Na aanmelding voor het Sportpunt+ gaan we ervanuit dat uw kind iedere keer op woensdag aanwezig zal zijn. Mocht uw kind een keer niet kunnen dan is dat geen probleem maar horen wij dat graag van tevoren.

Wat meenemen naar Sportpunt+?

Sportkleding en sportschoenen zijn verplicht in de gymzaal. Er zijn kleedkamers aanwezig waar omgekleed kan worden. Ook is het slim om een flesje water mee te nemen om tussendoor wat te kunnen drinken.

Overige sportpunten Gorinchem Beweegt

Heeft u geen interesse in het Sportpunt+ maar wel in één van de andere sportpunten van Gorinchem Beweegt, klik dan op de link voor het volledige overzicht van de sportpunten in iedere wijk:

Sportpunten in de wijk – Gorinchem Beweegt  

Meer info

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Quincy.

Tot snel bij sportpunt+!

Contactpersoon

Quincy Bartens
Buurtsportcoach Haarwijk + Stalkaarsen