Transfernieuws Gorinchem Beweegt!

01 februari 2024

Quincy

In 2018 begon Quincy als projectondersteuner bij Gorinchem Beweegt en in 2019 werd hij buurtsportcoach voor de Binnenstad en Wijdschild. Na 4,5 jaar vol avonturen in deze wijken, staat er een nieuwe uitdaging voor de deur. Quincy wordt de nieuwe buurtsportcoach in de Haarwijk/Stalkaarsen. Hij zie uit naar de nieuwe uitdagingen en alle leuke ervaringen die deze wijken met zich mee zullen brengen.

Maikel

In de deze wijken neemt hij de taken over van collega Maikel Nijst die binnen de gemeente een transfer heeft gemaakt naar de functie Beleidsmedewerker Onderwijs, Jongerenwerk en Sociaal Cultureel Werk.

Marleen

Vanaf 1 februari 2024 neemt onze nieuwe collega Marleen Visser het stokje over als buurtsportcoach voor de Binnenstad en Wijdschild. Afgelopen half jaar liep ze al rond bij Gorinchem Beweegt als stagiaire en nu gaat ze deze nieuwe uitdaging aan. Marleen is 22 jaar oud en komt uit Werkendam. Ze is in haar vrije tijd veel te vinden in de sportschool en vindt ze het leuk om te koken en bakken. Marleen heeft er zin in en kijkt uit naar alle nieuwe ervaringen die ze op gaat doen. Ze hoopt jullie snel tegen te komen op de sportpunten.