We zoeken wandelmaatjes!

28 mei 2021

Wandel jij graag of wil je juist ontdekken wat het je brengt? Als je niet alleen wilt lopen, gaan wij voor jou op zoek naar een wandelmaatje!

Wandelen is een laagdrempelige beweegactiviteit voor veel mensen. Het geeft energie! Ook helpt het je om je gedachten te verzetten. En het kan ook in tijden van Corona! De voordelen zijn eindeloos. Daarom willen we graag ook de (nu nog) minder actieve inwoners verleiden om te gaan wandelen in ons mooie Gorinchem. Dit doen we mét en voor elkaar, via het project Wandelmaatjes. Meld je aan en geef door hoe vaak je beschikbaar wilt zijn en wij gaan op zoek naar een match! Aanmelden kan onderaan de pagina.

Zodra we een match gevonden hebben, brengen wij jullie met elkaar in contact. Vervolgens prikken jullie samen een datum om een wandeling te maken. Klikt het? Dan volgen er hopelijk nog meer wandelingen samen! En anders gaan we gewoon op zoek naar een andere match.

In november 2020 zijn we in Gorinchem een wandelchallenge via Strava gestart. Inmiddels telt de GoFit Wandelgroep ruim 300 leden en is dit een groot succes dat veel mensen stimuleert om (dagelijks) een wandeling te gaan maken. Het project wandelmaatjes is onderdeel van: //www.gorinchembeweegt.nl/aanbod/soort/meedoen-door-beweging/gofit/


Aanmelden wandelmaatje (1)

Aanmelden wandelmaatje

  • Mijn gegevens

  • Mijn voorkeur

Hieronder vindt u wat voorbeelden van wandelroutes in Gorinchem.