Hulp bij goede voornemens

11 januari 2022

Een nieuw jaar wordt vaak begonnen met nieuwe goede voornemens. Misschien kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken. Daarom een paar projecten op een rijtje die je verder kunnen helpen:

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een speciaal programma, dat sinds 1 januari 2019 wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het programma is erop gericht om jou te begeleiden bij het realiseren van een gezonde(re) leefstijl en het verminderen van leefstijlgerelateerde (chronische) aandoeningen. Het GLI-programma – GLI Zuid-Holland Zuid (gli-zuidhollandzuid.nl)

Uniek Sporten Uitleen; zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past. Bedoeld voor volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel. Uniek Sporten Uitleen | Meer dan een uitleenservice!

GoFit; Werken aan een goede weerstand is juist voor onze inwoners nu extra van belang. Daarom een belangrijke en positieve boodschap om ook te laten horen: maak actief werk van een gezonde leefstijl! GoFit – Gorinchem Beweegt

Beweegrondjes; lekker naar buiten, gratis en laagdrempelig in beweging komen. Het kan nu al in de Haarwijk en de Gildenwijk, later dit jaar ook in Wijdschild en Hoog Dalem. Wie neem jij mee? Beweegrondje – Gorinchem Beweegt